Jäseneksi

Suomen Talousdemokratia ry:n jäseneksi voi liittyä kuka tahansa, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt (lue lisää kohdasta Talousdemokratia ry).

Yhdistyksellä on kaksi jäsentyyppiä:

Varsinaisena jäsenenä sinulla on mm. äänioikeus yhdistyksen kokouksissa, mitä kannattavilla jäsenillä ei ole. Yhdistyksen jäsenmaksu (vuosimaksu) on varsinaisille jäsenille 20 euroa tai 10 euroa työttömille, eläkeläisille, opiskelijoille, varus- ja siviilipalvelusmiehille. Erillistä liittymismaksua ei ole.

Kannattavana jäsenenä sinulla ei ole äänioikeutta yhdistyksen kokouksissa, mutta läsnäolo- ja puheoikeus on. Kannattavalla jäsenellä ei myöskään ole jäsenmaksua, vaan se on vapaaehtoinen.

Jäsenmaksun voi suorittaa yhdistyksen Nooa Säästöpankin tilille IBAN: FI02 4405 0010 1642 94 ja BIC/SWIFT: HELSFIHH. Saajaksi voi laittaa Suomen Talousdemokratia ry ja viitenumeroksi 3007 maksaessasi omalta tililtäsi. Jos maksat jonkun toisen henkilön jäsenmaksun, älä käytä viitenumeroa, vaan kirjoita viestikenttään ”jäsenmaksu” ja kenen jäsenmaksusta on kyse.

Jäseneksi liittyminen onnistuu täyttämällä oheinen lomake. Jos lomake ei jostain syystä toimi, voit liittyä jäseneksi myös lähettämällä sähköpostia osoitteeseen talousdemokratia@talousdemokratia.fi. Viestissä on oltava nimesi, sähköpostiosoitteesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja jäsentyyppi.

Tilaa myös yhdistyksen uutiskirje! Myös muutkin kuin jäsenet voivat tilata kirjeen. 

Lue jäsenrekisterin ja uutiskirjeen tietosuojaseloste.

[wpforms id=”232″ title=”true” description=”true”]