Modern Monetary Theorystä suomenkielinen sivu ja professori William Mitchellin luento Helsingissä 26.2.2019

Kansainvälisessä talouspolitiikan kritiikissä yleistyneeseen Modern Monetary Theoryyn (MMT) pääsee perhehtymään nyt Suomeksi osoitteessa: https://www.modernmonetarytheory.fi/
Suomenkielisen sivuston taustalla on talousdemokratian jäsen Jari Rutanen.

MMT on saanut tilaa julkisessa keskustelussa esimerkiksi Yhdysvaltain demokraattisen puolueen Alexandria Ocasio-Cortezin ja Bernie Sandersin poliittisten aloitteiden ansiosta. MMT ei pohjimmiltaan kuitenkaan ole politiikkaa vaan lähinnä kuvaus siitä miten velkarahajärjestelmä toimii.

MMT:n ydin on, että valtion rahapoliittisella suvereniteetillla on väliä. Velkarahajärjestelmän todellisuuteen perustuvista lähtökohdista talousdemokraattisista uudistuksista kuten keskuspankkirahoitus, kansalaisosinko ja rahareformi tulee mielekkäämpiä.

Lukekaa ja jakakaa siis uutta suomenkielistä sivua.

Lisäksi alan asiantuntija professori William Mitchell pitää avoimen ja maksuttoman luennon aiheesta Helsingin Yliopiston päärakennuksen luentosali XV:ssä 26.2.2019 klo 10:15 alkaen.

Luennon englanninkielisen kutsun voi lukea kokonaisuudessaan tuoreesta uutiskirjeestämme.

Liity Talousdemokratia ry:n jäseneksi tai vain uutiskirjeen tilaajaksi niin pysyt ajan tasalla talousdemokratiaan liittyvistä tapahtumista.