SUOMEN TALOUSDEMOKRATIA RY

Suomen Talousdemokratia rekisteröity yhdistys (ry) perustettiin 10.10.2009 Helsingissä. Yhdistyksellä on yli 200 varsinaista jäsentä. Suomen Talousdemokratia on myös osa kansainvälistä rahareformiliikettä International Movement for Monetary Reform.

Suomen Talousdemokratia ry:n tarkoituksena on

  • Ohjata yhteiskuntaa kohti kestävää ja demokraattista talousjärjestelmää.
  • Tuoda esiin uskottava ja käytännöllinen vaihtoehto velkaperusteiselle rahajärjestelmälle.
  • Lisätä kansalaisten kiinnostusta yhteiskunnalliseen talousjärjestelmään ja sen kehitykseen.
  • Jakaa tietoa velkaperusteisen rahajärjestelmän ongelmista ja sen vaihtoehdoista
  • Harjoittaa julkaisu- ja tiedotustoimintaa.
  • Pyrkiminen vaikuttamaan valtiollisiin asioihin ja yhteiskunnalliseen päätöksentekoon tekemällä aloitteita, ottamalla kantaa ja antamalla lausuntoja.

Hallitus 2024

Yhdistyksen hallituksen sähköposti: talousdemokratia(at)talousdemokratia(dot)fi

KONSTA NYLANDER

Puheenjohtaja

konsta(at)talousdemokratia(dot)fi

ARI SLIOOR

Varapuheenjohtaja
Kansainvälisten asioiden vastaava
IMMR-delegaatti
ari(at)talousdemokratia(dot)fi

JARI RUTANEN

Sihteeri

jari(at)talousdemokratia(dot)fi

OMAR EL-BEGAWY

Rahastonhoitaja

omar(at)talousdemokratia(dot)fi

Lauri Laitinen

Varsinainen jäsen

Minna MARKKULA

Varsinainen jäsen

LIITY JÄSENEKSI

Suomen Talousdemokratia ry:n jäseneksi voi liittyä kuka tahansa, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt.

Yhdistyksellä on kaksi jäsentyyppiä:

Varsinaisena jäsenenä sinulla on mm. äänioikeus yhdistyksen kokouksissa, mitä kannattavilla jäsenillä ei ole. Yhdistyksen jäsenmaksu (vuosimaksu) on varsinaisille jäsenille 20 euroa tai 10 euroa työttömille, eläkeläisille, opiskelijoille, varus- ja siviilipalvelusmiehille. Erillistä liittymismaksua ei ole.

Kannattavana jäsenenä sinulla ei ole äänioikeutta yhdistyksen kokouksissa, mutta läsnäolo- ja puheoikeus on. Kannattavalla jäsenellä ei myöskään ole jäsenmaksua, vaan se on vapaaehtoinen.

Jäsenmaksun voi suorittaa yhdistyksen Nooa Säästöpankin tilille IBAN: FI02 4405 0010 1642 94 ja BIC/SWIFT: HELSFIHH. Saajaksi voi laittaa Suomen Talousdemokratia ry ja viitenumeroksi 3007 maksaessasi omalta tililtäsi. Jos maksat jonkun toisen henkilön jäsenmaksun, älä käytä viitenumeroa, vaan kirjoita viestikenttään “jäsenmaksu” ja kenen jäsenmaksusta on kyse.

Jäseneksi liittyminen onnistuu täyttämällä oheinen lomake. Jos lomake ei jostain syystä toimi, voit liittyä jäseneksi myös lähettämällä sähköpostia osoitteeseen talousdemokratia@talousdemokratia.fi. Viestissä on oltava nimesi, sähköpostiosoitteesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja jäsentyyppi.

tilaa uutiskirje

Jos et tahdo liittyä yhdistyksen jäseneksi, voit liittyä ainoastaan uutiskirjeen tilaajaksi. Uutiskirje on tarkoitettu talousdemokraattisista asioista tiedottamiseen ja se lähetetään noin kerran kuussa.

Uutiskirjeen tilaajatietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin, eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille. Kirjeen voi perua jokaisessa kirjeessä olevan unsubscribe-linkin kautta. Tässä on mallikirje.

Uutiskirje on toteutettu yhdysvaltalaisen Mailchimp-palvelun avulla, jolla on omat erilliset ja yhdistyksestä riippumattomat tietosuojakäytännöt

Jos lomake ei jostain syystä toimi, liittyminen onnistuu myös lähettämällä sähköpostia osoitteeseen talousdemokratia@talousdemokratia.fi. Viestissä on oltava oma sähköpostiosoitteesi, johon tahdot uutiskirjeen.

Yhdistyksen tietosuojaseloste.