Talousdemokratian Money Maker -tapahtuma ja kevätkokous la 4.5.2019 Helsingissä

Tervetuloa Suomen Talousdemokratia ry:n kevätkokoukseen Helsinkiin lauantaina 4.5.2019 klo 15:30–18. Kokous järjestetään keskustakirjasto Oodin ryhmätilassa 7 osoitteessa Töölönlahdenkatu 4, Helsinki. Kevätkokousta edeltävä Talousdemokratian tapahtuma järjestetään Suomen Sosiaalifoorumin yhteydessä Arbiksella osoitteessa Dagmarinkatu 3, Helsinki.

Päivän ohjelma on seuraava:

Klo 12:00–15:00 Arbiksen huoneessa 33A (3. kerros) Kaikille avoin tilaisuus ”Lautapelillä velkarahajärjestelmä ja pankkien rooli yhteiskunnassa tutuksi”. Tilaisuudessa on mahdollisuus pelata Money Maker -lautapeliä ja tutustua sen kautta velkarahajärjestelmän ja pankkien toimintalogiikkaan ja kaiken ytimessä olevaan määritelmään rahan, velan ja luoton välillä. Tapahtuma löytyy myös Facebookista.

Klo 15:30–18:00 Keskustakirjasto Oodin ryhmätila 7 (2.kerros) Yhdistyksen kevätkokous, jossa mm. päätetään tulevasta toiminnasta. Tarkempi esityslista on alla. Kokous löytyy myös Facebookista

Tapahtumiin on vapaa pääsy.

Kokouksessa äänioikeus on ainoastaan kuluvan vuoden jäsenmaksun maksaneilla varsinaisilla jäsenillä. Unohtuneen jäsenmaksun (20/10 euroa) voi maksaa paikan päällä. Kannattavilla jäsenillä on kokouksessa läsnäolo- ja puheoikeus, muttei äänioikeutta. Lisää jäsenyydestä.

Yhdistyksen kokoukseen osallistuvat jäsenet voivat hakea matkakorvausta kuitteja vastaan. Vapaamuotoiset hakemukset käsittelee yhdistyksen hallitus kokouksen jälkeen.

Tervetuloa keskustelutilaisuuteen ja kokoukseen!

Ota yhteyttä yhdistyksen puheenjohtajaan Valtteri Aaltoseen (puh. 0407675756), jos haluat auttaa sosiaalifoorumin tapahtuman järjestämisessä.